Xhoilloto kosove

Instagram, YouTube, Twitter, Facebook photos and videos.

A1 Report - Hetim shitjes së aksioneve të kompanisë Xhoi-Lloto e taksave TIRANE- Biznesmeni gjeorgjiano-izraelit Amiran Dzanashvili dhe kompania e tij “Xhoi-Lloto” janë kallëzuar penalisht në prokurorinë e Tiranës për akuzën e “Evazionit fiskal” dhe...
Nje xhiro ne Amsterdam Menduam te ndajme disa momente per jeten e nates ne Amsterdam.Nuk menduam se do ta hidhnim videon ne youtube,por na erdhi frymezimi pasi erdhem ne tirane dhe bashkuam disa pjese nga iphone...
Tuneli i Kalimashit 2011 Kjo video esht ingjizuar duke udhetuar per ne durres me 01.07.2011.
tuneli kalimash video u realizua nga Bendi Kurtishaj.

Load More

Source: abc news - Xhoilloto kosove
Images from: http://www.wolfhallbroadway.com/trends/xhoilloto-kosove